FORSTÅ VORES LEASINGKONTRAKT

Hos Midtjysk leasing er det vigtigt for os, at der er komplet gennemsigtighed. Derfor er vores leasingkontrakt overskueligt opsat, således almindelige mennesker såvel som fagfolk forstår den.

Alle leasingkontrakter har et unikt kontraktnummer, hvilket gør det lettere for os at finde din kontrakt, hvis du ringer med en forespørgsel.

Kontraktgiver er Midtjysk leasing, og under ”Leasingrådgiver” kan du se navnet på rådgiveren, som du har været i kontakt med. Du kan også se din leasingrådgivers mail under navnet, hvis du skulle have spørgsmål.

Leasingtager er dig som privatperson eller firma. Hvis du har tegnet en splitleasingkontrakt, får du både en privatkontrakt og erhvervskontrakt.

Jysk leasing kontrakt banner

DISSE PUNKTER FINDER DU I VORES KONTRAKT:

Her er angivet hvilken bilmodel det drejer sig om.

Dette nummer bruges til at identificere bilen fra andre biler. Alle biler har et 17-tegns stelnummer, da det bruges til at arkivere oplysninger om bilen, så potentielle købere kan se den fulde historik omkring køretøjet og værkstedet kan identificere bilens teknik. Nogle kalder også stelnummeret (VIN) for et chassisnummer.

Hvilken farve har bilen indvendigt og udvendigt? Dette vil være angivet i dette felt.

Bilens første registrerings dato.

Ved kontraktens indgåelse aflæser vi bilens kilometerstand, således vi hurtigt kan udregne, hvor langt bilen har kørt i kontraktperioden.

Dato for indgåelse af kontrakten.

Dato for leasingaftalens start. Kontrakten kan være underskrevet d.1/8, men hvis du får bilen fra d.1/9, er dette startdatoen.

Dette er datoen for kontraktens udløb. 12 mdr. efter startdatoen.

Her står bilens pris uden afgift eller moms.

Egenfinansieringen af leasingbilen er dit depositum. Depositummet, udbetalingen og etablering af leasingaftalen udgør cirka 30 % af bilens værdi.
Ved en forlængelse af leasingkontrakten kan depositummet bruges til at modregne. Hvis du ikke vil forlænge leasingaftalen,kan du få rest depositummet blive udbetalt.

Dette er den månedlige pris for at lease køretøjet. Da leasingperioden er 12 mdr., skal du gange ydelsen med 12 for at se årets totale leasingydelse.

Hos Midtjysk leasing tager vi op til 7.500 kr. for at etablere aftalen, da papir- og administrationsarbejdet der danner bund for kontrakten er omfattende. Dette er et engangsbeløb.

Denne engangsomkostning indeholder de forskellige udgifter ved levering af en bil såsom nummerplader og klargøring.

Vores forsikringstilbud inkluderer fuld kasko- og ansvarsforsikring. Ydelsen betales forud og én gang årligt. Midtjysk leasing forsikringspriser er yderst konkurrencedygtige, da Midtjysk leasing forhandler priser på vegne af alle sine kunder.

Forsikringspriserne er dog betinget af, at man er minimum 25 år og får en GPS-tracker installeret i bilen (kun på biler over 150000,- +moms). Er man yngre, kan der laves en prisforespørgsel.

Dette er leasing bilens anslåede værdi ved kontraktens udløb. Værdien kan aldrig vurderes 100 % præcist, da dette afhænger af dit kørselsmønster, buler og anden slid. Anvisnings Beløbet/restværdien er også det beløb, som det anslås, at du skal anvise bilen til, hvis du vælger ikke at forlænge kontrakten.

På leasingkontraktens anden side er informationer om GPS-overvågning, der skal bruges ved både forsikring og splitleasing.

Betalings informationerne forklarer opstarts betalingen, og at den månedlige ydelse skal betales hver d.1 over betalingsservice.

Hvis kontrakten skal forlænges, skal dette meddeles til Midtjysk leasing senest fire uger før kontraktens udløb. Overholdes kontraktens udløbsdato ikke, vil der skulle betales en ekstra månedsydelse samt administrationsomkostninger.

Vælger man Midtjysk leasing forsikringstilbud, skal man have kørt skadefrit i minimum tre år, da forsikringen ellers bliver 20 % dyrere.
Herefter skal det bekræftes, at hverken leasingtager eller andre i husstanden er registreret i RKI (tidl. Riebers Kredit Information), og at der ikke er skærpede vilkår/restance i et andet forsikringsselskab.

Hvis det ønskes, kan der tegnes vejhjælp og en mekanisk forsikring.
Nederst på leasingkontrakten er leasingtagers og leasinggivers underskrifter samt leasingtagers bankoplysninger, således depositummet kan tilbageføres, hvis kontraktperioden ikke bliver forlænget.