Forsikring

Du kan med vores flex og splitleasings aftale typisk tegne en billigere forsikring, da bilen bliver forsikret til bilens værdi uden afgift. Det kan være endnu en fordel ved at flex og splitlease frem for at købe en bil med fuld registreringsafgift. Samtidig er mange af vores kunder glade for at betale forsikring og leasingydelse på én, samlet regning, der inkluderer hele leasingløsningen. Det er bekvemt, trygt og billigt.

Jysk leasing kontrakt banner
Jysk leasing sale and buyback banner

Lang erfaring med service

Midtjysk leasing har lange traditioner og et stærkt brand. Som kunde hos Midtjysk leasing nyder du godt af fordelene ved en partner, der har lang erfaring med service og reparationer. Vi leverer med andre ord gerne en samlet løsning, der er billig og simpel. Valget er dit.

Netværket til at opfylde din drøm

Vi har salgskontor i Herning, hvor vores medarbejdere er klar til at tage imod dig. Vi arbejder tæt sammen med specialværksteder i hele landet, eksportører i udlandet og har opbygget et solidt netværk i Europa for de fleste premium biler. Vi er med andre ord til stede på alle vigtige områder og har netværket til at sikre dig den bedste leasingaftale. Vi glæder os til at lade dine bildrømme gå i opfyldelse.

Jysk leasing sæsonleasing banner