Hvordan fungerer det?

Midtjysk leasing kan tilbyde din næste firmabil uden beskatning. Umiddelbart lyder dette næsten for godt til at være sandt, men vores koncept er godkendt af SKAT.

“Skatterådet kunne bekræfte, at en spiltleasingordning, hvor arbejdsgiver og medarbejder leaser den samme bil, ikke medfører beskatning af fri bil, jf. ligningsloven § 16, stk. 4, når ordningen er indrettet således, at arbejdsgiver ikke kommer til at betale for medarbejderens private kørsel i bilen.

Læs mere her

Midtjysk leasing kan hjælpe dig med at finde frem til fordelene for netop dig. Du kan her på vores hjemmeside finde en del information omkring firmabil uden beskatning. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 73 73, således vi kan give dig en beregning på netop din firmabil uden beskatning.

Erhvervskørsel med beskatning eller firmabil uden beskatning

For at sætte det hele lidt i perspektiv kan du jo vende det lidt på hovedet, og spørge dig selv om du synes det er rimeligt at du betaler skat af den bil du kører erhvervskørsel i – blot fordi du har lov til at køre hjem i den når arbejdsdagen slutter?

Du får med en splitleasings aftale fra Midtjysk leasing løst den problematik og får, populært sagt, dig i stedet en firmabil uden beskatning.

Firmabil uden beskatning, eller splitleasing, kan lade sig gøre hvad enten det drejer sig om biler på gule eller hvide plader. Vi tilbyder også splitleasing med en underliggende flexleasing, der især på dyrere biler kan give endnu større besparelser.

Kontakt os i dag

Vi står altid til rådighed med support og rådgivning omkring hele bilens driftsøkonomi, og med det enkelte leasing tilbud følger altid et budget for bilens driftsomkostninger. Vi tilbyder således en samlet pakke med hovedvægten lagt på en god rådgivning for den enkelte kunde.

KONTAKT OS